Yhteisöllisyydellä merkitystä arkeen ja elämään

Villa Ilon hoivapalvelut on tarkoitettu niille, jotka eivät tarvitse tehostettua palveluasumista, mutta täysin itsenäinen asuminenkaan ei tunnu turvalliselta. Uskomme, että meistä jokainen tarvitsee ihmisiä ympärilleen, jotta arki olisi mielekästä. Tärkeintä on mielestämme mahdollisuus osallistua. Päätös on jokaisen asiakkaamme oma. Meillä he saavat pysyä ohjaajan penkillä omassa elämässään.

Valolinnan alueen tilat ja  palvelut käytettävissäsi

Villa Ilo sijaitsee Heinolassa Valolinnassa. Asunnot soveltuvat mainiosti liikuntarajoitteisillekin, asunnot ovat esteettömiä. Asiakkaalla on oma asunto ja jaetut yhteiset tilat, joissa kokoonnumme viettämään yhteistä aikaa.

ASIAKKAALLE

Villa Iloa tuottaa tasokasta yhteisöllistä asumista, hoitoa, kuntoutusta sekä tukipalveluita ikääntyneille ja muille erityistä tukea arjessaan tarvitseville. Tarjoamme turvallisen, yhteisöllisen asumisen sekä viihtyisän asumisympäristön.

Tavoitteena on asiakkaan itsenäinen päätöksenteko sekä hyvinvoinnin edistäminen korkealaatuisella, yksilöllisellä ja toimintakykyä ylläpitävällä toiminnalla.

MEILLE ASIAKKAAKSI

Asiakkaaksi voi tulla Päijät-Hämeen hyvinvointialueen ohjaamana tai itse maksavana. Hinnoittelumme perustuu asiakkaan hoivan ja tuen tarpeeseen.

Ota rohkeasti yhteyttä, neuvomme tarkemmin ja esittelemme toimintaamme ja paikkoja mielellämme.

Asumispalvelut

TYÖYHTEISÖ JA KULTTUURI


Olemme arjen konstailemattomia moniosaajia. Työntekijällä on oikeus ja velvollisuus kehittyä ja kehittää ja tuoda oma potentiaalinsa täysipainoisesti mukaan toimintaan. Villa Ilossa emme selitä vaan teemme, arjen tulokset puhuvat puolestaan. Ratkaisuja etsitään ja korjataan porukalla. Olemme Villa Ilon perheessä palveluammatissa, jossa tärkein tehtävämme on yhteen hiileen puhaltaen pitää ihanien asiakkaidemme puhtia yllä.

Meillä on pilke silmäkulmassa ja yhdessä tekemisen meininkiä. Villa Ilossa asiat otetaan vakavasti, mutta emme kuitenkaan ole turhan vakavia. Toisiamme arvostavassa työyhteisössämme on hyvä huumori, rento tekemisen meininki ja tilanteisiin heittäydytään täysillä.

Kykenemme ketterästi joustavaan ja monipuoliseen yhteistyöhön kumppaniemme kanssa. Etsimme porukalla uusia mahdollisuuksia rakentavalla asenteellamme ja taputamme yhdessä hyville ideoille.

Mitä mielikuvia haluamme Villa Ilon herättävän?