Mitä mielikuvia haluamme Villa Ilon herättävän?

Kokoonnuimme HoviKoti-ryhmän kesken keväällä 2020 miettimään, mitkä piirteet ja tekijät tekevät Villa Ilosta erityisen. HoviTeemamme: ”Villejä ja vapaita avaa osin toimintamme erityispiirteitä, mutta menimme vielä astetta syvemmälle pohdinnoissa ja näin listalle nousi ydinarvoista johdettuna neljä adjektiivia, jotka tuntuivat meistä tutuilta. Ne ovat: Avoin, ketterä, konstailematon, vallaton. Mitä ne meillä tarkoittavat?

Villi ja vapaa

Konstailematon

Olemme arjen moniosaajia

Villa Ilossa emme selitä vaan teemme, arjen tulokset puhuvat puolestaan. Asiakkaalla on oikeus omiin tapoihin ja mielipiteisiin. Meillä pitää osata jutella ja tehdä asioita asiakkaan hyväksi, asioita, joista asiakas nauttii. Olemme palveluammatissa, jossa tärkein tehtävämme on pitää asiakkaan puhtia yllä.

Avoin

AVOIN

Meillä keskustellaan

Villa Ilossa päätöksistä keskustellaan ja mielipidettä kuunnellaan. Elämäntilanteet otetaan huomioon suunnittelussa. Ammattitaitoa ja ahkeruutta arvostetaan. Ajattelulle ja osaamisen näyttämiselle annetaan tilaa. Kaikilla on lupa osallistua päätöksentekoon ja velvollisuus käyttää omia aivoja.

Vallaton

VALLATON

Olemme villejä ja vapaita

Villa Ilo on ehkä hiukan riehakas, kenties vähän kuriton ja jossain määrin pitelemätön. Toimimme pilke silmäkulmassa, asiat otetaan vakavasti, mutta emme ole turhan vakavia. Arjessamme on rento tekemisen meininki ja tilanteeseen heittäydytään täysillä.

Ketterä

KETTERÄ

Räätälöimme joustavasti

Villa Ilossa toimitaan nopeasti. Palvelut räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeen mukaan. Olemme kykeneviä joustavaan ja monipuoliseen yhteistyöhön. Tuotamme välimuotoisia palveluja, joilla kunta voi säästää paljon rahaa. Etsimme uusia mahdollisuuksia rakentavalla asenteellamme ja taputamme hyville ideoille.