HoviKlubi-päivätoiminta tarjoaa inspiroivan yhteisön

Toivotamme Sinut tervetulleeksi HoviKlubi-yhteisöömme: HoviKlubissa voit viettää aikaasi turvallisessa, ystävällisessä ympäristössä ja nauttia inspiroivasta päivätoiminnasta.

Villa Ilon päivätoiminta tarjoaa monipuolista toimintaa. Viikko-ohjelman sisältö vaihtelee päivittäin ja se koostuu ohjatuista kuntouttavista virike-, keskustelu-, toiminta- ja liikuntaryhmistä. Ohjelmaan voi sisältyä myös kulttuuritapahtumia, retkiä tai esityksiä. Toiminta muotoutuu asiakkaiden toiveista ja se jakaa hyvän mielen siemeniä sekä antoisia keskusteluhetkiä viikoittain. Huomioimme toiminnassamme myös juhlapäivät, vuodenvaihtelun sekä paikalliset tapahtumat.

Voit valita mielesi mukaan eri aktiviteeteista, joita voivat olla esimerkiksi ulkoilu, retket, ohjelmat, ryhmätoiminnot tai viihde. Erilaiset aktiviteetit kuntouttavat ja pitävät Sinut kunnossa. Otamme toiminnassamme huomioon myös mahdolliset rajoitteet.

Luonnossa on mukava kulkea. Terveyslampi ympäristöineen tarjoaa miellyttäviä aistikokemuksia ja mahdollisuuden nauttia luonnosta, vaikka käyttäisit apuvälineitä. Pihapiirimme antaa paljon mahdollisuuksia mm. kuntouttavaan ulkoiluun ja hauskoihin pihapeleihin.

Hovi Klubi-ryhmään ovat kaikki tervetulleita ja jokainen voi yhteisössä ottaa oman paikkansa. Mukaan voit tulla myös katselemaan tai tapaamaan tuttuja. Yhteisössämme käy vierailijoita ja esiintyjiä. Myös tassuterapeutit ilahduttavat käynneillään.

Hyvinvointi koostuu hyvästä mielestä, riittävästä fyysisestä toimintakyvystä, terveellisestä ravinnosta ja sosiaalisista ystävyyssuhteista. Luontolähtöiset ja osallistavat toimintatapamme auttavat Sinua tekemään jokaisesta päivästä hyvän.