Villa ilon PALVELULUPAUKSET


Mitä palveluita tarjoamme? Mitä on hyvä palvelu?

Villa Ilon palvelulupaukset kuvaavat sitä, miten toteutamme asiakaslähtöistä palvelua. ”Sinulle omaa elämää”-tunnuslauseemme kuvastaa arvomaailmaamme, asiakkaidemme kunnioittamista ja tasa-arvoisuutta. Nämä asiat huomioimalla uskomme, että asiakkaamme on meillä oman elämänsä päähenkilö.


HoviAsunto

HoviAsunto


Meillä asut omassa, viihtyisässä asunnossasi. Elämäntilanteestasi ja toiveistasi riippuen erilaisia asumisvaihtoehtoja on useita. Voit asua joko yksin tai yhdessä. Tilat sijaitsevat Valolinnan alueella.

HovKunto

HoviKunto


Sinulle tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma, jota päivitetään säännöllisesti. Pyrimme omalla toiminnallamme tukemaan itsenäistä toimintaasi ja parantamaan jaksamistasi.

HoviMenu

HoviMenu


Meillä maistuva ruoka on tärkeä osa viihtymistä ja hyvää oloa. Erilaiset vaihtoehdot pitävät ruokavalion laajana ja terveellisenä sekä mielen virkeänä. Huomioimme myös juhlahetket.

 

HoviTerveys

HoviTerveys


Meillä on helppoa käydä ulkoilemassa joka päivä. Piha on turvallinen ja viihtyisä. Viereinen järvi antaa hyvän syyn käydä luonnossa seuraamassa vuodenaikojen vaihtelua.

 

HoviKlubi

HoviVireys


Päivätoimintamme pitää virkeänä, samoin muu järjestämämme aktiviteetti. Käytämme myös tarkkaan hyväksi pihapiirin ja alueen muiden toimijoiden tarjoamat virkistysmahdollisuudet.

 

HoviReissu

HoviReissu


Meiltä pääsee helposti asioimaan Heinolan keskustaan bussilla. Virkistys-, asiointi- ja harrastusreissuille järjestämme tarvittaessa henkilökohtaisen avustajan. Teemme myös ryhmämatkoja yhdessä.

HoviTurva

HoviTurva


Meillä et jää yksin. Ympäristö on turvallinen ja henkilökuntaamme on aina lähettyvillä. Apua saa aina pyytämällä. Tilat ovat turvalliset ja viihtyisät.

 

Tule meille töihin

HoviYhteisö


Meillä jokaisella on vähintään yksi ystävä. Päivätoiminta ja muu yhteinen toiminta antaa mahdollisuuden tutustua toisiin. Yhteisöllinen toiminta tukee toisista huolehtimista.