Meillä työntekijöitä arvostetaan

Asiakkaan hyvinvointi on oikeasti meillä ykkösasia. Palvelulupauksemme “Sinulle omaa elämää” mukaisesti, hyvään elämään liittyy asiakkaan yksilöllisyyden huomioiminen, toiminnan avoimuus ja läpinäkyvyys sekä elämyksellinen palvelukokemus. Lupauksen toteutumista tukee moniammatillinen ja sitoutunut henkilöstömme.

Toimintamme kasvaa ja monipuolistuu, joten meillä Villa Ilossa on tarjolla laaja skaala erilaisia hoiva-alan töitä – vakituisia työsuhteita, mutta myös keikkatyötä, sijaisuuksia ja määräaikaisia työsuhteita. Me tarjoamme mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisena ja vaikuttaa omaan työhön. Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on tärkein voimavaramme.

Yhdessä tekeminen

Villa Ilo on osa HoviKoti-ryhmää. HoviKoti on itsenäinen suomalainen perheyritys ja hoivapalveluyritysten ketju.

Jaamme ryhmän kesken hyvät käytännöt, arjen kokemukset ja käytännön opit. Kuuntelemme mielellämme hyviä ehdotuksia ja haluamme uudistaa tapoja toteuttaa suomalaisia hoivapalveluja. Toimintamme on sertifioitua.

Me tarjoamme

”Kenties tärkein työsuhde-etumme on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön ja henkilökohtaiseen arkeen.”

Jokainen pääsee vaikuttamaan omiin työvuoroihinsa. Ennakoimattomissa menoissa on myös työvuoronvaihtomahdollisuus, jossa työntekijöiden kesken voidaan sopia vuorojen vaihdosta.

Meillä on tarjolla koulutusta mm. HoviAkatemiassa sekä mahdollisuuksia jatko- ja täydennyskoulutukseen. 

Mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön ja vallaton työkulttuuri edistää työssä jaksamista ja auttaa työntekijää kehittämään omaa työtään.

Työhyvinvointitoimintaa järjestetään puolivuosittain. Työryhmä päättää TYHY-toiminnan sisällön. 

”Meillä kaikki ovat samanarvoisia ja yhtä tärkeitä.”

Olemme tasa-arvoinen työyhteisö, jossa ei sallita häirintää eikä työsyrjintää. Työtehtävät jakautuvat tasaisesti kunkin oman osaamisen huomioiden.

Tule meille töihin

Mahdollisuus kehittyä alan ammattilaisena

Villa Ilon yhteisössä on hyvä tunnelma ja huumori tekee työyhteisöstä hyvän. Tästä osoituksena on mm. pitkät työsuhteet.

Henkilökuntamme jakaa osaamista avoimesti keskenään. 

Toinen tärkeä tarjoamamme mahdollisuus on tilaisuus kehittyä ammattilaisena.

”Kuuntelemme mielellämme hyviä ehdotuksia ja haluamme uudistaa tapoja toteuttaa hoivaa.”

Meille töihin

Haluatko oppia uutta? Entä etsitkö paikkaa, jossa asiakkaan hyvinvointi on oikeasti ykkönen?

Toimintamme kasvaa ja monipuolistuu, joten meillä Villa Ilossa on tarjolla laaja skaala erilaisia hoiva-alan töitä – vakituisia työsuhteita, mutta myös keikkatyötä, sijaisuuksia ja määräaikaisia työsuhteita Jos tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat eivät vastaa toiveitasi, täytä ao. lomake.

Täytä avoin hakemus