Lähihoitajaksi oppisopimuksella

Lähihoitajaksi oppisopimuksella

Tiia Laakkonen opiskelee lähihoitajaksi oppisopimuksella

Heinolalainen Tiia Laakkonen opiskelee lähihoitajaksi Suomen Diakoniaopistossa oppisopimuskoulutuksella. Koulutukseen liittyvä työpaikka löytyi kotipaikkakunnalta Palvelukeskusta Villa Ilosta, jossa Tiia on jo aiemmin toiminut hoiva-avustajana.

Villa Ilossa oppisopimusopiskelijat pääsevät heti käytännön työtehtäviin, mutta opintoihin liittyy toki myös teoriaopintoja, tehtäviä sekä näyttökokeita. Henkilöstön erityisosaaminen pyritään Villa Ilossa nostamaan esille päivittäisessä hoitotyössä. Palvelulupauksen “Sinulle omaa elämää” mukaisesti, hyvään elämään liittyy asiakkaan yksilöllisyyden huomioiminen, toiminnan avoimuus ja läpinäkyvyys sekä elämyksellinen palvelukokemus. Lupauksen toteutumista tukee moniammatillinen ja sitoutunut henkilöstömme. Motivoituneet oppisopimusopiskelijat ovat tärkeä osa tätä yhteisöä.

Mitä Tiia ajattelee uudesta uravalinnasta? Entä mitä ajatuksia Suomen Diakoniaopistolla ja Villa Ilolla on oppisopimuskoulutuksesta? Lue enemmän aiheesta Etelä-Suomen Sanomien artikkelista.