Kuulumme korkeimpaan AAA-luottoluokkaan

Kuulumme korkeimpaan luottoluokkaan

Kuulumme korkeimpaan AAA-luottoluokkaan

Kansainväliseen luottoluokittaja Dun & Bradstreet yritykseen kuuluvaBisnode on myöntänyt ICCO-Care Oy – Innovative Care Co-operation yrityksellemm korkeimmanluottoluokitusryhmän AAA-luottoluokituksen.

AAA Korkein luottoluokitus 2022

Korkeimpaan luottoluokkaan pääsee vain pieni osa suomalaisista yrityksistä. AAA-luottoluokitus edellyttää yritykseltä mm. vakiintunutta toimintaa, keskimääräistä huomattavasti parempia talouden tunnuslukuja sekä positiivista taustaa ja maksukäyttäytymistä.

Luokitus kertoo yrityksen toiminnan olevan vakaalla pohjalla ja se viestii luotettavuudesta ja vastuullisesta toiminnasta niin omalle henkilöstölle, asiakkaillemme kuin kumppaneillemmekin.