Palvelukeskus Villa Ilon uusi yksikkö Päivätär on toiminnassa

Päivätoimintayksikkö

Palvelukeskus Villa Ilon uusi yksikkö Päivätär on toiminnassa

Palvelukeskus Villa Ilon uusi yksikkö Päivätär on toiminnassa. Päivättäressä on persoonallisia palveluasuntoja, joissa kaikissa on oma minikeittiö.

Palvelukeskus Villa Ilo tuottaa välimuotoisia palveluja perinteisen kotihoidon ja tehostetun palveluasumisen väliin. Asiakkaallamme voi olla eri syistä alentunut toimintakyky, hän tarvitsee päivittäin apua, tukea ja ohjausta. Hän voi tarvita runsaasti palvelua päivän aikana tai selviytyä hiukan vähemmällä. Räätälöimme asukkaalle henkilökohtaisen palvelukokonaisuuden. Palvelut tuotetaan asiakkaan asuntoon. Asukkaallamme on myös oikeus käyttää kodikkaita yhteisiä tilojamme ja osallistua kaikkeen päivätoimintaan. Kuntouttavaa päivätoimintaa vetää arkipäivisin oma fysioterapeuttimme.

  • Palvelumme perustuu aina asiakkaan yksilölliseen tarpeeseen, joka on kirjattu palvelusopimukseen sekä hoito- ja palvelu-/kuntoutussuunnitelmaan.
  • Vaativampaa palvelua tarvitseville asukkaille tarjoamme palveluasumista, jota tuetaan omalla yöpartiollamme.
  • Palvelut saatavilla joustavasti ja nopeasti.
  • Muistitesti ja toimintakyvyn arviointi sisältyy osana asukkaan palvelua.
  • Voi olla pitkä- tai lyhytaikaista palvelua riippuen asiakkaan tarpeesta.
  • Työ tehdään kuntouttavalla työotteella, asiakkaan omaa toimintakykyä tukien.
  • Palveluasumisemme on turvallinen vaihtoehto myös raskaammille palvelumuodoille silloin, kun asiakas ei ole haastavasti muistisairas.

Päivätoiminta

Villa Ilossa toimii pieni päivätoimintayksikkö sekä asiakkaan luo liikkuva päivätoiminta. Toiminta tulee asumisyksikköön tai tarvittaessa asukkaan asuntoon. Päivätoiminta tukee Villa Ilon palvelukokonaisuutta ja sisältyy vuorokausihintaan. Oma fysioterapeuttimme vastaa kuntouttavasta päivätoiminnasta ja on kaikkia asukkaitamme varten.

Tervetuloa tutustumaan!

Ota yhteyttä meihin, niin räätälöidään tarvittava palvelukokonaisuus.

ICCO-Care Oy
Mira Nurminen
mira.nurminen@villailo.fi
gsm. 044 765 8072