Haluatko osaksi huipputiimiä?

Villa Ilon palvelut

Haluatko osaksi huipputiimiä?

Kun etsit mielenkiintoisia tehtäviä ja mahdollisuuksia kehittää ammattitaitoasi, ota meihin yhteyttä. Palvelukeskus Villa Ilo tarjoaa Heinolassa uudenlaisia palveluasumisen palveluja. Tarjoamme palvelut Valolinnan alueella asuvan asukkaan kotiin yksilöllisesti asukkaiden tarpeiden mukaan räätälöitynä. Asiakkaamme voi palvelujemme avulla jatkaa itsenäistä ja omaehtoista elämäänsä ja asua omassa asunnossaan elämänsä loppuun asti. 

Tarjoamamme palveluasuminen yöpartiolla tarkoittaa välimuotoista asumisvaihtoehtoa oman kodin ja tehostetun palveluasumisen välillä. Se on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät toimintakykynsä takia selviydy omassa kodissaan enää perinteisen kotihoidon turvin vaan tarvitsevat palveluympäristöä, jossa on tarvittaessa henkilökuntaa saatavilla ympäri vuorokauden. Kaikki asiakkaamme asuvat lähekkäin, joten siirtymiin menee vähän aikaa ja henkilökunnallamme jää enemmän aikaa asiakkaan kanssa puuhailuun. Haluatko olla mukana auttamassa asiakkaitamme?  

Etsimme lähihoitajia

Villa Ilo on kasvava kotimainen yritys. Olemme laajentaneet toimintaamme ja haemme joukkoomme nyt lisää lähihoitajia. Etsimme innostuneita ja oma-aloitteisia osaajia mukaan upeaan tiimiin. Tarjoamme vakituisen työpaikan. Arvostamme työntekijöitämme ja haluamme, että se näkyy myös palkkauksessa. Olemme korottaneet lähihoitajiemme palkkaluokan G 20. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli 

  • Sinulla on lähihoitajan tutkinto. 
  • Sinulla on joustavuutta, muutoskykyä ja hyvät työyhteisötaidot.
  • Sinulla on lämmin sydän ja positiivista tekemisen meininkiä arjen askareissa.
  • Sinulla on kuuntelutaitoa ja kunnioitusta toista ihmistä kohtaan. 
  • Sinulla on halu sitoutua ja olla osa iloista joukkoamme.
  • Sinulla on halu olla mukana kehittämässä uusia palveluratkaisuja ja siten antaa oman panoksesi asiakkaidemme tueksi.

Tarjoamme: 

  • mielenkiintoisen, vastuullisen ja palkitsevan työn 
  • kilpailukykyisen palkan (palkkaluokka G20) 
  • mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihin ja työtehtäviin 
  • lämpimän ja tukevan työyhteisön.

Kyseessä ovat tehtävät, jotka voivat alkaa heti, kun olemme tavanneet ja sopineet asioista. Mikäli välität aidosti ikäihmisistä ja haluat tärkeän ja palkitsevan työn, niin ota rohkeasti yhteyttä! Laita meille vapaamuotoisesti sähköpostia, niin päästään alkuun. Postin voi laittaa osoitteeseen mira.nurminen@villailo.fi 

Katso myös:  https://villailo.fi/me-tarjoamme/