Villa Ilossa uusia, vapaita palveluasumisen paikkoja

Räätälöimme joustavasti

Villa Ilossa uusia palveluasumisen paikkoja

Villa Ilossa on uusia, vapaita palveluasumisen paikkoja. Saimme lisää persoonallisia palveluasuntoja, joissa kaikissa myös minikeittiö.

Asiakkaallamme voi olla eri syistä alentunut toimintakyky, hän tarvitsee päivittäin apua, tukea ja ohjausta. Hän voi tarvita runsaasti palvelua päivän aikana tai selviytyä hiukan vähemmällä. Räätälöimme asukkaalle oman palvelukokonaisuuden. Palvelut tuotetaan asiakkaan asuntoon.

Asukkaallamme on oikeus käyttää kodikkaita yhteisiä tilojamme ja osallistua myös kaikkeen päivätoimintaan. Kuntouttavaa päivätoimintaa vetää oma fysioterapeuttimme. Asukas pääsee osallistumaan helposti yhteisömme elämään. Ei tarvitse olla yksin tai yksinäinen. Hänellä on halutessaan mahdollisuus ulkoiluun päivittäin.

  • Palvelumme perustuu aina asiakkaan yksilölliseen tarpeeseen, joka on kirjattu palvelusopimukseen sekä hoito- ja palvelusuunnitelmaan.
  • Tarjoamme monipuolisia asiakkaan kotona annettavia palveluita. Vaativampaa palvelua tarvitseville asukkaille tarjoamme palveluasumista, jota tuetaan omalla yöpartiollamme. Palvelut saatavilla joustavasti ja nopeasti.
  • Muistitesti ja toimintakyvyn arviointi sisältyy osana asukkaan palvelua.
  • Palvelumme hinta on edullinen, koska se ei sisällä siirtymiä eikä muita varaumia.
  • Voi olla pitkä- tai lyhytaikaista palvelua riippuen asiakkaan tarpeesta.
  • Työ tehdään kuntouttavalla työotteella, asiakkaan omaa toimintakykyä tukien.

Päivätoiminta

Villa Ilossa on pieni päivätoimintayksikkö sekä liikkuva päivätoiminta, joka tulee asumisyksikköön tai tarvittaessa asukkaan asuntoon. Päivätoiminta tukee Villa Ilon palvelukokonaisuutta ja sisältyy vuorokausihintaan. Oma fysioterapeuttimme vastaa kuntouttavasta päivätoiminnasta ja on kaikkia asukkaitamme varten.

Tervetuloa tutustumaan!
ICCO-Care Oy
Mira Nurminen
p. 044 765 8072
email: mira.nurminen@villailo.fi


Ainutlaatuisia piirteitämme:

Villa Ilo on ketterä

Räätälöimme joustavasti:
Villa Ilossa toimitaan nopeasti. Palvelut räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeen mukaan. Olemme kykeneviä joustavaan ja monipuoliseen yhteistyöhön. Tuotamme välimuotoisia palveluja, joilla kunta voi säästää paljon rahaa. Etsimme uusia mahdollisuuksia rakentavalla asenteellamme ja taputamme hyville ideoille.