Villa Ilossa lisää välimuotoisia asumispaikkoja

Villa Ilo on vallaton

Kesätervehdys Villa Ilosta

Olemme viime aikoina Villa Ilossa miettineet, että mikä tekee meistä erilaisen muihin alan toimi joihin verrattuna, kun meillä nyt tuntuu olevan aika hauskaa porukalla.

Pohdinnan päätteeksi nousi listalle neljä adjektiivia, jotka tuntuivat meistä tutuilta. Ne ovat: konstailematon, vallaton, ketterä ja avoin. Ajattelimme ensin vähän avata tuota Vallatonta, eli mitä se mielestämme tarkoittaa.

Kuten HoviTeemassammekin lukee, olemme täällä välillä aika villejä ja vapaita. Villa Ilo on meidän mielestämme ehkä hiukan riehakas, kenties vähän kuriton ja jossain määrin pitelemätön.

Toimimme pilke silmäkulmassa, asiat otetaan vakavasti, mutta emme ole turhan vakavia. Arjessamme on rento tekemisen meininki ja tilanteeseen heittäydytään täysillä. Tuntuuko tämä henki teille tutulta?

Villa Ilossa on avautunut lisää välimuotoisia asumispaikkoja

Meillä on muitakin hyviä uutisia. Avasimme Heinolan Valolinnaan 1.6.2020 uuden palveluasumisyksikön Päivättären.

Päivättäressä asiakkaalla on mahdollisuus saada palveluja aamusta iltaan ja tarvittaessa ­­­asiakkaan saatavilla on myös talossa päivystävä yöpartiomme. Päivätär sijaitsee Valolinnan päärakennuksen 1. kerroksessa ja on mukavasti kahviota vastapäätä. Jokaisella asiakkaalla on oma pikku asunto, jossa on minikeittiö ja tietenkin henkilökohtaiset saniteettitilat.

Päivätär sininen huone

Palveluasuminen yöpartiolla

Palveluasumisemme on todella kattava välimuotoinen asumispalvelukokonaisuus oman kodin ja tehostetun palveluasumisen välille. Tarkoitus on, ettei kallista tehostettua palveluasumista tarvittaisi ollenkaan, vaan asiakas voisi asua palveluasumisessa elämänsä loppuun. Siksi olemmekin panostaneet yöpartioon ja henkilökunnan mitoitukseen.

Meillä on myös muutama vapaa paikka muissakin asuntoryhmissä, joten nyt on valinnanvaraa. Sopiva paikka löytyy varmasti. Nyt kannattaa tulla tutustumaan tiloihin ja toimintaan. Tervetuloa!

Soita Miralle Villa Iloon ja kysy lisää puh. 044 765 8072. Voit myös lähestyä sähköpostilla: mira.nurminen@villailo.fi