Haemme uuteen yksikköön lähihoitajia

Haemme uuteen yksikköö lähihoitajia

Haemme uuteen yksikköön lähihoitajia

Avaamme toukokuussa Villa Iloon uuden palveluasumisen yksikön ja etsimme sinne hyvää ja aktiivista tiimiä. Meitä kuvaa tekemisen meininki ja iloinen ote työhön. Sovit joukkoon, jos tunnet samoin! 

Villa Iloa tarjoaa yksilöllistä ja itsenäistä arkea tukevaa hoiva-ja hoitopalvelua

Palvelukeskus Villa Ilo tarjoaa Heinolan Valolinnan alueella kotipalvelun, laajennetun kotihoidon, palveluasumisen, päivätoiminnan sekä kotisairaanhoidon palveluja. Tarjoamme palvelut vain Valolinnan alueella asuvan asukkaan kotiin yksilöllisesti asukkaiden tarpeiden mukaan räätälöitynä. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme voi palvelujemme avulla jatkaa itsenäistä ja omaehtoista elämäänsä ja asua omassa asunnossaan elämänsä loppuun asti. 

Laajennettu kotihoito ja palveluasumisemme tarkoittaa välimuotoista asumismuotoa kodin ja tehostetun palveluasumisen välillä. Palvelumme on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät toimintakykynsä takia selviydy omassa kodissaan perinteisen kotihoidon turvin ja tarvitsevat ympäristöä, jossa on tarvittaessa henkilökuntaa saatavilla ympäri vuorokauden. Laajennetun kotihoidon ja palveluasumisemme tavoitteena on antaa hyvää ja turvallista hoitoa ja palvelua yksilöllisesti suunnitellun palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti. Kaikki asiakkaamme asuvat lähekkäin, joten siirtymiin menee vähän aikaa ja henkilökunnallamme jää enemmän aikaa asiakkaan kanssa puuhailuun. Haluatko olla auttamassa ja palvelemassa asiakkaitamme? 

Etsimme innostuneita hyvinvoinnin ammattilaisia joukkoomme

Villa Ilo on kasvava yritys, joten haemme nyt iloiseen joukkoomme ammattitaitoista ja motivoitunutta lähihoitajaa. Etsimme innostuneita hyvinvoinnin ammattilaisia mukaan upeaan tiimiin uudenlaiseen kotipalvelukonseptiin. Voit olla nuori, urasi alussa oleva lähihoitaja tai hoitoalan konkari, joka haluaa nauttia työelämästä hyvinvointia tehden. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli 

  • sinulla on lähihoitajan tutkinto ja halu tehdä hyvää ja ihmisläheistä perushoitoa  
  • sinulla on joustavuutta, muutoskykyä ja hyvät työyhteisötaidot 
  • sinulla on intohimo vanhusten auttamiseen ja palvelemiseen 
  • sinulla on lämmin sydän ja positiivista tekemisen meininkiä arjen askareissa 
  • sinulla on kuuntelutaitoa ja kunnioitusta vanhuksia kohtaan 
  • sinulla on halu sitoutua ja olla osa iloista joukkoamme.

Edellytämme: 

  • Tartuntatautilain mukainen rokotesuoja 
  • LOVE, hygieniapassi ja EA1 

Me tarjoamme mahdollisuuden kehittyä hoiva-alana ammattilaisena ja vaikuttaa omaan työhön.

Kyseessä on vakituinen työ, joka alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Työ on kolmivuorotyötä, 116,5h/ 3vk. Aloitamme haastattelut heti, joten laita vapaamuotoinen hakemuksesi meille viipymättä. Hakemuksen voi laittaa osoitteelle: mira.nurminen@villailo.fi tai täyttämällä hakemus nettisivullamme.